Főoldal Bemutatkozás TERMÉKEK Elérhetőségeink Kosár

 

 

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek vállalkozásunkat! Kertészmérnökként az elmúlt időszakban azt tapasztaltam, hogy jelenleg hazánkban nem túl nagy a választék faiskolai címkékből és kertészeti jeltáblákból, ezért 2005. szeptember 20-án megalapítottam az sZs Csomagküldő Kereskedést, ami 2010. január 1-től VenKee Enterprises Kft. néven folytatja tevékenységét.

A termékpalettát igyekeztünk úgy összeállítani, hogy megtalálhatók legyenek, olyan, hazánkban még nem forgalmazott, vagy nehezen beszerezhető termékek, mint például a következők:

  • színes jeltáblák
  • lézernyomtatóval feliratozható faiskolai címkék
  • talpas, nagyméretű jeltáblák
  • napfény (ultraibolya sugárzás) álló nyomtatási kellékanyagok, írószerek, jeltáblák

Ezek a termékek, hasznosak lehetnek díszfaiskolásoknak, erdészeti szaporítóanyag termelőknek, virágkertészeknek, virágboltosoknak, arborétumoknak, botanikus kerteknek, kertészeti kísérleti fejlesztéssel foglalkozó intézeteknek, vállalatoknak, vállalkozásoknak, sőt még elektromos kábelhálózat feliratozásához, jelöléséhez is.

Igaz, hogy a címkézési feladatok jelentős részét egyszerű kézzel írott papír címkével, vagy közönséges jeltáblával is meg lehet oldani, de egy kis ráfordítással az árfeltüntetésen túl több információ közölhető. Például, ha folyamatosan azonos, vagy hasonló színű jeltáblákat használ, akkor a vevők a későbbiekben könnyebben emlékezhetnek cégére: "...emlékszel..., ahol a világoskék címkés rózsát vettük?". További előnyként kell megemlíteni, hogy egy címkén esztétikusan és egyszerűen, (pl. lézernyomtatóval) fel lehet tüntetni a cég nevét, logóját, címét, telefonszámát, ezzel az egyszerű árcédula hatékony reklámhordozóvá varázsolható. Megfelelő nyomtatókkal a címkékre vonalkódot is nyomtathatunk, amely nagymértékben megkönnyíti a raktár-nyilvántartást és a pénztári tevékenységeket.

Kertészeti árudákban a nagyobb jeltáblákon jelentős mennyiségű hasznos információ is feltüntethető a növényekről, így a vásárló könnyen tájékozódik és eligazodik, ezáltal az eladó munkatársak jelentősen tehermentesíthetőek.

Ki kell emelnem, hogy az eladni szándékozott áru értékéhez képest általában a faiskolai címke ára elenyésző, de fentebb már említett tulajdonságai jelentős értéket képviselnek.

A hazai kínálat bővítése céljából együttműködési megállapodást kötöttünk több külföldi gyártóval. Továbbá az Ön pontos és gyors tájékoztatására egy online katalógust hoztunk létre, amiben próbáljuk a lehető legtöbb információt feltüntetni.

Kérem, tekintse meg a termékek menüpont alatt található online katalógust, és amennyiben további információkra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén! Örömmel válaszolunk felmerülő kérdéseire.

 

Várjuk szíves érdeklődését!

 Törökné Szabó Zsuzsanna
     - Ügyvezető -
 
A feltüntetett árak a 27%-os Általános Forgalmi Adót és a szállítási költséget nem tartalmazzák.

VenKee Enterprises Kft.
H-2100 Gödöllő, Lázár Vilmos u. 86.
Tel: +36-20-532-78-22
e-mail: info@jeltabla.hu weboldal: www.jeltabla.hu