Főoldal Bemutatkozás TERMÉKEK Elérhetőségeink Kosár

 

 

- Vásárlási szerződés - Szállítási feltételek -


Az alábbi dokumentum az VenKee Enterprises Kft.-nél történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

- Eladó adatai -

VenKee Enterprises Kft.
Levelezési cím: 2100 Gödöllő, Lázár Vilmos u. 86.
Kapcsolattartó: Törökné Szabó Zsuzsanna
Telefon: +36 20 532 78 22
E-mail cím: info@jeltabla.hu

Weboldalak:www.jeltabla.hu
www.faiskolaicimke.hu
www.szs-kereskedes.hu
Adószám: 14545872-2-13
Bankszámla szám: Erste: 11600006-00000000-37951216

- Általános rendelkezések -

A VenKee Enterprises Kft. csak a honlapon feltüntetett e-mail címen, levelezési címen az adatok jól felismerhető, azonosítható módon leadott rendeléseket tudja elfogadni, illetve azokért felelni. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a VenKee Enterprises Kft. semmilyen formában felelősséget nem vállal.

- Rendelés, rendelés visszaigazolás -

Kérjük, a telefonon leadott rendeléseket minden esetben írásban (e-mail, postai levél) megerősíteni szíveskedjenek, mert a megrendelést, csak ebben az esetben áll módunkban teljesíteni!

A beérkező megrendeléseket, a Megrendelő által választott formában (e-mail, postai levél) egy egyedi nyilvántartási számmal ellátva, minden esetben visszaigazoljuk.

Fontos !

A kizáró feltételek esetében a megrendelést nem tudjuk elfogadni. Ilyen kizáró feltételek, pl.: "akkor rendelem meg, ha ..." , "csak délután tudom átvenni a csomagot..." , stb.

- Minimális rendelési érték -

Minimális rendelési érték: nettó 15 000 Ft (szállítási költség nélkül)

Amennyiben a rendelni kívánt termékek összértéke nem éri el a minimális rendelési értéket, keresse kapcsolattartónkat az esetleges egyedi szállítási konstrukció kidolgozása céljából!

- Nagyobb értékű rendelések -

A 300 000 Ft-ot meghaladó rendeléseket nagyobb értékű megrendelésnek tekintjük. Ilyen esetben kérhetjük a visszaigazolásban feltüntetett előleg előre átutalását.

Fontos !

Ha egymás után több rendelést ad le, de a szállítást egyszerre kéri, kérjük minden esetben jelezze a korábbi rendelés(ek) visszaigazolásában feltűntetett nyilvántartási számot is! A rendelések egyértelmű azonosíthatóságának biztosítása céljából csak rendelési nyilvántartási szám alapján tudunk információt szolgáltatni és ügymenetet lefolytatni.

 

- Bemutatott termékek -

A VenKee Enterprises Kft. az alábbi termékcsoportokba tartozó árukkal áll a vásárlók rendelkezésére:

 • Faiskolai címkék
 • Kertészeti jeltáblák
 • Műanyag és papír alapú etikettek
 • Írószerek
 • Nyomtatási kellékanyagok

- Árak -

Az ONLINE KATALÓGUS oldalain található termékek árai nem tartalmazzák a 27%-os Általános Forgalmi Adót és a szállítási költséget.

- Csomagolási költség -

Nem számlázunk csomagolási költséget! Vásárlóinknak csupán a termékek árát és a szállítási költséget kell kifizetni.

- Szállítás -

A Megrendelőnek a megrendeléskor lehetősége van a számára legmegfelelőbb szállítási mód kiválasztására. A csomagok kézbesítése postai úton vagy futárszolgálattal történik.

A csomagokat a futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között szállítják ki.

A szállítás napján nem határozható meg egy konkrét időpont, mivel a futár több csomaggal címről címre halad. Ezért a problémamentes kézbesítés elősegítése céljából kérjük a megrendelőlapon egy "időpont egyeztető" telefonszám feltüntetését.

Amennyiben a szállítás napján mégsem sikerül a csomag kézbesítése, úgy a futár egy értesítést hagy Önnél. Az ebben feltüntetett telefonszámon, Ön fel tudja venni vele a kapcsolatot és egyeztetni tudják a következő munkanapi átadás-átvétel pontos időpontját.

A Vevő köteles az átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

- Szállítási határidő -

A termékek nagy választékára való tekintettel nem áll módunkban, minden típusból magyarországi raktárkészletet tartani. Ezért előfordulhat, hogy bizonyos esetekben a szállítási határidők, a gyártótól való importálás átfutási idejével meghosszabbodhatnak.Ez az eddigi tapasztalatok szerint, 2-3 hetet jelent a gyakorlatban.

- Fizetés -

Fizetés az áru átvételekor történik. Postai úton történő kézbesítés esetén, utánvéttel, futárszolgálattal történő szállítás esetén, a futárnak fizet a Megrendelő. A futár minden esetben a csomaggal együtt átadja a számlát is, amely tartalmazza a csomagban lévő termékek árát és a szállítás költségét is.

Átutalásos fizetési lehetőséget, csak törzsvásárlóinknak tudunk biztosítani előzetes megállapodást követően.

A Megrendelő kijelenti, hogy elfogadja a Feltételeket, magára nézve azt kötelező érvényűnek tartja, tisztában van a rendelés menetével és a fizetés feltételeivel.

- Garancia , szavatosság, reklamáció -

A VenKee Enterprises Kft. szavatossági és jótállási felelősségére, valamint a VenKee Enterprises Kft. és a távollevők között kötött szerződésekre, mindenkor a hatályos jogszabályokban foglaltak az irányadók.

- A felelősség korlátozása -

A VenKee Enterprises Kft. való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A VenKee Enterprises Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsoroltak miatt, bármilyen okból is következik be:

 • Az Interneten küldött és vagy fogadott bármilyen adat.
 • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalon.
 • Bármely levél vagy adat elvesztése.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármely programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A Megrendelő felelőssége felmérni, hogy hogyan védi meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

A VenKee Enterprises Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis major esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatban, ami nem az irányítása alatt áll.

A VenKee Enterprises Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt.

A VenKee Enterprises Kft. szabadon, indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Bármely változtatás abban az időpontban lép életbe, amikor az online megtalálható a VenKee Enterprises Kft. honlapján.

A VenKee Enterprises Kft. nyomtatási szolgáltatás esetén, a Megrendelő kérésére, a termékeken feltüntetett (szöveges, fényképes, stb.) információkért, vagy az azokból eredő károkért felelősséget nem vállal.

- A szerződés hatálya -

Jelen szerződés a megrendelés leadásával lép hatályba, és a számla kiegyenlítésével zárul le.

Rendelések lemondása: A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a visszaigazolást megelőzően a vásárlástól elállni. A rendelés telefonon is lemondható, de ezt írásban (e-mailen, vagy postai levélben) is meg kell erősíteni. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli! Amennyiben vevő ezen időtartam után kíván elállni rendelésétől, lehetősége van a VenKee Enterprises Kft. munkatársával telefonon egyeztetni, aki mindent megtesz azért, hogy a rendelés teljesítését leállítsa.

A feladott csomagok kiszállítását már nem áll módunkban leállítani, azt vevő köteles átvenni, melyet követően természetesen a jogszabályokban meghatározott időtartamig joga van a bontatlan, sértetlen termék visszaküldésére, melynek ellenértékét a VenKee Enterprises Kft. megtérít vevő számára.

Az elküldött áru esetében -ha az a megrendelő részéről nem kerül átvételre- a teljes szállítási költség külön érvényesíthető.

A visszaélések elkerülése érdekében a VenKee Enterprises Kft. fenntartja jogot, hogy feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés, előleg bekérése), vagy ne szolgálja ki azon a vásárlókat, akik nem tartják be a vásárlási szerződésbe foglaltakat.

- A Megrendelő felelősségvállalása -

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

- A VenKee Enterprises Kft. felelősségvállalása -

A VenKee Enterprises Kft. vállalja, hogy a fent jelzett dokumentumban leírtakat magára nézve kötelezőnek tekinti és azok teljesüléséért mindent (tőle telhetőt) elkövet. A VenKee Enterprises Kft. tevékenységének megvalósításához a termékkínálat, és a szállítás terén partnerekkel működik együtt, így a vásárlási szerződés teljesülését a partnerek szerződésteljesítése is befolyásolja.

A VenKee Enterprises Kft. fenntartja a jogot, hogy a megrendeléseket részletekben teljesítse és számlázza a Megrendelő felé.

- Ügyfélszolgálat -

Amennyiben a vásárlás során információra, tájékoztatásra van szüksége, vagy észrevétellel, megjegyzéssel kíván élni, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat a +36-20-532-78-22 telefonszámon, vagy a info@jeltabla.hu e-mail címen!

 
A feltüntetett árak a 27%-os Általános Forgalmi Adót és a szállítási költséget nem tartalmazzák.

VenKee Enterprises Kft.
H-2100 Gödöllő, Lázár Vilmos u. 86.
Tel: +36-20-532-78-22
e-mail: info@jeltabla.hu weboldal: www.jeltabla.hu